Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имах рожден ден... Събудих се сутринта загледах очаквателно жена ми , но
    очевидно беше забравила...

Децата също бяха забравили...

Представете си с какви чувства отидох на работа. Но когато влязох в кабинета
    си, секретарката Юлия ме поздрави нежно:

"Добро утро шефе, честит рожден ден!"

И аз се почувствах доста по-добре и отново хвърлих на Юлия оценяващ поглед.

Някъде по средата на деня Юлия се приближи към мен и ми каза с чувствен
    глас:

"Шефе, навън времето е чудесно, хайде да отидем заедно на обяд! Все пак
    имате рожден ден".

И отидохме.

След третото мартини Юлия ми каза отново с чувствен глас:

"Шефе, елате у нас нагости. Няма спешни задачи в работата, а вие имате
    рожден ден!"

И ние отидохме.

Когато стигнахме, Юлия ми прошепна в ухото:

"Шефе, седнете на дивана, а аз ще отида да облека нещо по удобно!"

И тя излезе от стаята.

След около 5 минути вратата се отвори и влезе Юлия с торта, а след нея моята
    жена, децата, родителите, тъщата и тъста, колегите, приятелите и много
    други.

А аз седях на дивана...

Гол...
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Гледай ги тия заради тва филмче ква кола почупиха..........

http://www.skoopy.com/show2.php?id=1492&type=VID
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

• http://dibel.supremeserver13.com/Fun/PenguinDance.wmv

алеелелееее няма такъФ смех ейй
        Alfa Romeo 155 1.8TS '93
        Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

• http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... otohosting
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• На сутринта след бесен купон, собственикът на апартамента стои пред останалите, които са се размазали на дивана и им казва:
            - Момчета, за това, че ми изхвърлихте телевизора през балкона... е хайде, ще ви го простя! За това, че изкъртихте вратата на хладилника... ще си затворя очите! За това, че ми направихте масата на клечки за зъби и изпочупихте всички чаши, чинии и витрини... е добре, ще го преживея някак си! Обаче за това (вади едно канарче с тирбушон в задника)... за това да ми кажете: "То така си беше"... е извинявайте!
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Значи пускам 2 снимки на наши уважаеми съфорумници , за които моля да бъда извинен и дано не ми се сърдят :P :P :P

Е па модератора да ги махне ако съм прекалил.

Предлагам към КАРБ да учердим под- клуб - "Клуб Овча Мисъл" Ето снимка на двама от най- видните му представители .

А ето и предложение за новия аватар на Мъро.

Мъро братче не ми се сърди, обещавам да почерпя бирички - мирички
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Малко за душата
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Някои момичета искат всичко и веднага. Например, тя те вижда в icq-то, а точно в този момент си до кухнята да си направиш кафенце. След няколко минутно отсъствие четеш следните съобщения:
                  1. Здрасти!
                  2. Чук-Чук.
                  3. Къде си?
                  4. Не искаш ли да говориш с мен?
                  5. Ама,че си невъзпитан.
                  6. Така ли ще мълчиш?
                  7. Гадняр..
                  8. Както искаш де...
                  9. Казваха ми, че си безчувствен тъпак, но аз не вярвах.
                  10. Въобще всички мъже са тъпаци. Ще отида в Мими дасе напия.
                  11. Когато четеш това, вече няма дасъм сред живите...
                  12. Какво? Не ти ли пука дали ще съм сред живите?!?
                  13. Не, а? Нащастник такъв!!
                  14. Да не съм в игнора?
                  15. Ехо, има ли някой тук? Здрасти! Чук-чук. Не искаш ли даси говорим?
                  '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                  '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

• http://hacked.free-bsd.org/funstuff/flash/britney.swf
                    Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
                    2003 Honda CBR 954 RR

Comment

• Спира катаджия една кола.
                      Катаджията:
                      - Превишихте скоростта, има знак "50 километра"
                      Шофьора:
                      - Е как! Точно с 50 карах!
                      Жена му:
                      - Да бе, нали и аз видях, че си с 70.
                      Мъжът й я гледа злобно.
                      Катаджията продължава проверката:
                      - Задния ви фар е счупен!
                      Мъжа:
                      - Даже не съм го видял!
                      Жена му:
                      - От две седмици ти повтарям за него!
                      Мъжът почва още по-злобно да гледа жена си.
                      Катаджията:
                      - И сте без колан!
                      Мъжа:
                      - Ей сега го свалих...
                      Жена му:
                      - Винаги без колан караш!
                      Мъжът не издържа:
                      - Млъкни ма идиотко!
                      Катаджията към жена му:
                      - Винаги ли ви говори така?
                      Тя:
                      - А не...само когато е пиян.
                      2003 Honda CBR 954 RR

Comment

• Старичко, ама ме разбива всеки път като ми го прати някой :
                        Проблемата е следната. Мен ме изгониха от клуб Порше поради
                        неприлично държание и сега няма къде да питам. Имам 3 въпроса.

1. Някой да е крал скоро Mercedes ? "А" класа? Трябва ми електрониката
                        2. Кога ще оправят пътищата?
                        3. Къде е Сиса?

Разяснявам.

Имам зелен москвич, дванайстак. 73-а производство...

Но всичко по него е тунинг. Малко ме дразни бордовия компютър,
                        който ми говори на френски, защото е от Рено Лагуна 2.2 TDI, 96-a и
                        постоянно ме пита дали се ебавам като наливам бензин на дизелова

кола щото нямал база данни за друга.

Седалките ми са Recaro. Подгряващи. Имам модифицирани катапулти
                        от МИГ-21. Климтатроникът и DVD системата за car theatre ги бях
                        вързал на един бушон и отначало гореше, но сега го оправих.

Съраундът в колата е THX, последното на Лукас, след DTS.
                        Рисийвъра ONKYO е в багажника, имам 8+1 колони Таной .

Задният мост отначало го бях направил по идея на Ситроен, понеже
                        французите знаят как да правят коли, но когато я паркирам на
                        неравни терени и колата след изгасяне клекне ниско се удряше в
                        земята и ми трошеше сините неонови лампи по шасито (справка "Бързи

и яростни")

Затова сега съм го сменил със заден мост на мерцедес, А класа, и
                        затова ми трябва електрониката по управлението му. Това по първия
                        въпрос.

Второ. Пътищата. Абе оправете ги, общинари и други твари.

Дупките са изкривили шенкела на предницата. Той е предава
                        изкривяване с 3 градуса. През няколко връзки градусите се
                        увеличават и накрая през хидравликата волана ми е на 90 градуса

завъртян. Както карам и колата почва да се държи странно. Понеже
                        върви напред, а компютъра засича 90 градусово завиване на волана
                        праща сигнали към ABSa все едно колата се занася и е
                        неуправляема...И той се включва. Първо блокира предно дясно,
                        после задно ляво колело. Колкото и да натискам педала за газта
                        оборотите падат и колата спира, сама си пуска аварийните и праща по
                        GPSa авариен сигнал до сервиза на АЗЛК в Байконур. Така не може
                        да се кара по тези пътища

Освен това наскоро ходихме със Сиса на една гонка. След като ги
                        накъсах на две коли разстояние останалите и рекох да я повозя по
                        магистрала. Карам и изведнъж някаква яка дупка. Краш датчика е
                        някакъв пиропатрон, който се включи, осемте еърбега се издуха и
                        дясната седалка катапултира. Едвам спрях, защото карах с около 250
                        км/ч и пътя беше стана като нишка. Спирайки се заех да прекъсна
                        аварийните радио сигнали, защото няма нужда от пътна помощ.
                        Тогава се сетих за Сиса. Нямаше я. Дожаля ми като си представих как

се е изстреляла на 40 м височина пристегната за катапулта и е

наблюдавала отдалечаващия се зелен москвич.

Та по третия въпрос.
                        Някой да е виждал Сиса?
                        Трябва ми седалката обратно
                        2003 Honda CBR 954 RR

Comment

• Мъж удари открадната кола и отмъкна тази на преследващите го полицаи
                          30.08.2005 15:16
                          източник dnes.bg

СДВР издирва откраднатата полицейска кола. Снимка: Булфото

СДВР издирва откраднат служебен бял "Опел Астра" с регистрационен номер С 3596 ХМ и надпис "Полиция", обяви пресцентърът на МВР.
                          Около 13.10 часа днес автопатрул на Осмо РПУ е засякъл в жк."Дружба-2" лек автомобил "Фолксваген Голф", противозаконно отнет и обявен за издирване от собственика му рано тази сутрин.

Крадената кола се движела с висока скорост към жк."Слатина" и пред ВТУ "Т.Каблешков" се ударила в уличен стълб. Полицаите се отправили към автомобила, за да задържат водача, но той насочил оръжие срещу тях и ги заплашил, че ще стреля.

След това успял да се вмъкне в полицейския автомобил и да избяга в неизвестна посока.

Служителите на МВР произвели няколко изстрела по посока на оттеглящия се автомобил, предполага се, че крадецът е ранен.

Comment

• този сайт изобщо не е за тема FUN,големи гадости има,но за любопитните е добре:

http://www.mentalernie.org/sickmovies_accidents.shtml
                            http://www.thegamefactory.fr/

Comment

• Момче и момиче се любят в колата. По стъклото чука
                              полицай:
                              - Какво правите тук?
                              Момчето:
                              - Чукам приятелката си.
                              - Добре - казва полицаят. - Аз съм следващият.
                              - Това ми харесва. До сега още не съм чукал полицай.

=========================

Въпрос:
                              По какво си приличат собствената жена и вентилатора?
                              Отговор:
                              Първо спират да духат.
                              После спират да въртят.
                              И на края само бучат и харчат ток...
                              www.facebook.com/workshox

Comment

• от тук явно идват всичките филмчета (поне с бой...и не само ) :

http://www.muchosucko.com/links55.html
                                http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Working...
                                X